Informació del
recorregut

Els diversos panells explicatius de l’exposició se centren en els grans temes que han fet de S’Agaró un indret únic, un model d’urbanisme sostenible, un model pioner en el món de les arts, del cinema, dels concerts a l’aire lliure o de les competicions esportives…

S’ha buscat la manera més adient de fer visible tot allò que ha tingut un significat especial per S’Agaró al llarg de 100 anys, amb grans panells de gran impacte i molt visuals que apleguen fotografies i cartells inèdits.

PANELL 00.1

Tot passejant, des de l’inici a la vora de la Platja de Sant Pol fins a Sa Conca, el visitant trobarà posicions explicatives de cada etapa. A més, a través del codi QR de cada panell, es pot accedir a la informació addicional que conté el web del Centenari.

Aquesta exposició permet posar de relleu el que S’Agaró és i ha estat, i com s’ha preservat en el decurs dels anys fins a la seva actual protecció pel Pla Especial recentment aprovat per l’Ajuntament i per la Generalitat. Compta amb la col·laboració de La Cabine, S’Agaró Hotel, La Taverna del Mar, Masó constructora, Sais constructor d’obres, Hostal de la Gavina, Reial Club de Tennis Barcelona i Rubau Tarrés, les aportacions dels quals han fet possible aquesta exposició.