Publicació del llibre “S’Agaró 1924-2024 Arquitectura, cultura, turisme i glamur a la Costa Brava”

  • Preu: 45€
  • Autors: Jordi Falgàs i Sebastià Roig
  • Editorial: Úrsula Llibres
  • Idiomes disponibles: Català/Anglès o Castellà/Francès

En la commemoració del Centenari destaca la publicació del llibre “S’Agaró 1924-2024. Arquitectura, cultura, turisme i glamur a la Costa Brava“, un volum de 352 pàgines sobre la història i els personatges que han marcat el primer segle de la urbanització. A més d’aquest format enquadernat en cartoné (23 x 23 cm) també estarà disponible en una edició limitada i numerada de gran format.

Es pot fer la comanda a través del formulari habilitat o enviant un correu a info@centenari-sagaro.cat. 

 

SINOPSIS

El llibre és un recorregut profusament il·lustrat amb imatges d’arxiu i actuals. Els primers capítols estan dedicats a la família Ensesa i el naixement de S’Agaró, el projecte d’urbanització de Rafael Masó, la ciutat jardí noucentista, el primer Hostal de La Gavina, l’Escola de S’Agaró i el S’Agaró Hotel, els Banys de Sant Pol, els anys de la Guerra Civil i els arquitectes que van treballar-hi després de Masó, com Folguera, Florensa i Sibils. El llibre també parla de la projecció internacional de S’Agaró després de la guerra, amb capítols dedicats al turisme, les festes i els esports, l’activitat cultural dels festivals de música i de moda, el cinema i la televisió, i també la política i l’economia durant les últimes dècades.

L’edició ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Associació S’Agaró 100, de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona, de l’Ajuntament de Castell d’Aro – Platja d’Aro i S’Agaró, i de la Fundació Rafael Masó.

 

Consulta més esdeveniments del Centenari: