I S’Agaró, que sembla una gran diversió, i un gran alleujament, és en realitat això: una ambició, un pensament, una tenacitat i un amor comprensiu.”

Josep Maria de Sagarra
Poeta i escriptor (1894 – 1961)

FESTA DELS SENTITS

Dins del marc d’activitats del Centenari de S’Agaró té lloc la Festa dels Sentits, un esdeveniment únic que consistirà una degustació de propostes gastronòmiques arrelades a la història de S’Agaró i al Mediterrani. També es farà una projecció audiovisual sobre la iniciativa d’aquest Centenari.

L’acte tindrà lloc el 26 de juliol, una data assenyalada que vol retre homenatge a la inauguració de la “Senya Blanca”, la primera casa de la futura urbanització, inaugurada el 24 de juliol de 1924. Amb aires noucentistes, s’ha mantingut inalterada en el temps, i ha perdurat com a llar de la família Ensesa.

Els encarregats de preparar el menú del sopar seran els diversos xefs reconeguts internacionalment, que sens dubte tindran un paper fonamental en activar tots els sentits dels comensals. Compta amb la presència d’autoritats, patrocinadors i convidats de diversos àmbits de la societat catalana.

Consulta més esdeveniments del Centenari: