Regata del
Centenari S’Agaró
Trofeu Barnes

  • SANT FELIU DE GUÍXOLS – S’AGARÓ
  • Front de mar
  • 15 agost 2024

Entre els diferents actes que conformaran la celebració del Centenari de S’Agaró no hi pot faltar la REGATA DEL CENTENARI DE S’AGARÓ, que compta amb els suport del Club Nàutic Port D´Aro i Club Nàutic de Sant Feliu, i els patrocinis de “S’AGARÓ HOTEL” i de “BARNES LUXURY REAL STATE”.

Des del començament de la seva existència S’Agaró va esdevenir l´indret de celebració de nombroses regates de vela organitzades durant molts anys en col·laboració del Club Nàutic de Barcelona i del Club Marítim d´aquella ciutat, des de la que es desplaçaven nombroses embarcacions de la Classe 6mts.F.I. i creuers a vela. També va ser punt d´arribada i de sortida del trofeu internacional del Mediterràni, i la seva badia de Sant Pol, camp de regates de les classes Snipe i Patí de Vela, per més tard evolucionar a les classes Vaurien, Estel, 420, 470, 505, Ponant,… i d´altres.

La intenció es organitzar una regata popular, que es disputarà en un circuit proper al litoral, en el tram comprés entre la Punta de Port Salvi a Sant Feliu de Guixols, i la Punta Prima a la Platja de Sa Conca a S’Agaró, amb punt de sortida i d´arribada davant la plaça del emblemàtic mirador del Camí de Ronda.

Es repartiran premis als tres primers classificats en les quatre classificacions següents:
– Tres primers classificats en la categoria regata, amb vaixells mesurats i aplicació de respectius rating.
– Tres primers classificats en la categoria Rallye, amb rating atribuït a cada model del que se´n tingui constància.
– Tres primers classificats en regularitat.
– Tres primers classificats en “ Imatge Centenari”

El mateix vespre del dia 15 d´Agost, se celebrarà als jardins de S’Agaró Hotel un sopar-lounge patrocinat pel propi establiment i en el que quatre tripulants per cada vaixell inscrit estaran convidats sense el menor càrrec a participar, per presenciar i alhora intervenir en el repartiment dels premis. Com a primer premi, s’entregarà el Trofeu Barnes.

Al llarg de l´esmentada festa es projectaran, a banda de les imatges de presentació de l’Àudio visual del Centenari de S’Agaró, del patrocinador de la festa, i del patrocinador de la prova, imatges espectaculars de la regata i dels vaixells i tripulants participants en la mateixa, agafades des de l´aigua i des de un dron, imatges que serviran per que cada votant pugui identificar a qui hagi de destinar el seu vot. Serà un plaer poder fer arribar còpia d´aquestes imatges, com un grat record d´aquesta jornada, als participants que ens les demanin. Acabat el sopar i el repartiment de premis, es llençarà un castell de focs artificials davant de l´Hotel, a la badia de Sant Pol.

Per a formalitzar les inscripcions caldrà dirigir- se a la adreça electrònica esmentada el l´anunci de regata.

Consulta més esdeveniments del Centenari: